RiksTV

Ja til en fremtidsrettet TV-opplevelse med RiksTV via Nettstar

Alt du vil ha av film, serier, sport og underholdning
Se TV opptil fire steder via fiber eller antenne
Se TV i RiksTV-appen og nett-TV uansett hvor du er

Gode grunner til å velge RiksTV via Nettstar

Trenger du TV flere steder enn ett? Liker du film, serier og sport?
RiksPakken lar deg velge og vrake i den underholdningen du vil ha, når du vil og hvor du vil.

TV overalt

Med SMART-boks, RiksTV appen og nett-TV får du tilgang til all underholdning i abonnementet ditt uansett hvor du er.

Tilleggspakker

Kan du ikke få nok av sport, film og serier, finner du mer av det du vil ha med tilleggspakkene våre.

Strømmetjenester

Vi samler alt innholdet ditt på ett sted. Her finner du start programmer forfra, syv dager TV-arkiv, filmleie og mye mer.

TV-pakker via fiber fra RiksTV

RiksTV tilbyr tre ulike TV-abonnementer via fiber.
For mer detaljer rundt de ulike TV pakkene kan du klikke på denne linken.

Ofte stilte spørsmål om RiksTV via fiber

Vi ønsker å tilby våre kunder en moderne TV-løsning. RiksTV leverer TV-pakker som passer for alle. Fleksibiliteten med å kunne bruke antenne for bakkenettet gjør at kundene kan benytte samme TV-løsning i fritidsbolig, campingvogn eller båt, uten ekstra abonnementskostnad.

Alle kunder som tegner et abonnement på RiksTV gjennom Nettstar får én ny dekoder uten ekstra kostnad.

Om du ikke har fiber fra Nettstar vil du få TV-utstyr fra RiksTV når fiber er installert.

Om du allerede er fiberkunde og bestiller RiksTV via oss vil du motta TV-utstyr per post innen 2-5 virkedager. Rett etter bestilling vil du få en SMS fra RiksTV med link for å lage en profil på rikstv.no. Ved å gjøre dette får du tilgang til abonnementet ditt med det samme, og kan se TV i RiksTV-appen og i nett-TV på rikstv.no.

Om du har inngått avtale om fiber og TV, men venter på utbygging vil du motta TV-dekoder etter avtale med oss.

Nei, bestilling av TV-abonnement og tilleggspakker skal bestilles via Nettstar slik at du får én samlet faktura på TV og internett.

Avtaletid er løpende så fremt du ikke benytter deg av starttilbud og rabattert førsteårspris. Tilbud forutsetter 12 mnd. avtaletid.

Om du har TV-abonnement fra en annen leverandør, eks. kabel, parabol eller antenne, kan du kontakte oss for et tilbud på RiksTV via fiber. Les mer om hva RiksTV kan tilby her:

Les mer om RiksTV her: https://www.rikstv.no/nettstar

Har du en eksisterende TV-distributør varierer oppsigelsestiden fra inneværende måned, til to måneder pluss inneværende. Kontakt din eksisterende TV-distributør for mer informasjon og oppsigelse av eksisterende TV-abonnement.

Du kan velge mellom to ulike dekodere: SMART-boks eller Android TV-boks for strømming (kommer våren 2020). SMART-boks er en tradisjonell TV-dekoder hvor du har tilgang til alle TV-kanalene og underholdningstjenestene i abonnementet ditt. Ønsker du en SMART-boks med opptaksfunksjon koster dette 790 kr. Android TV-boks er en ny type TV-boks som gir deg mulighet til å samle all underholdning du er opptatt av ved hjelp av apper. TV-boksen må kobles til internett og kan ikke kombineres med antenne.

Dekoderen kobles til internett ved bruk av nettverkskabel eller trådløst internett. Vi anbefaler nettverkskabel for best bildekvalitet og stabilitet. Du vil få en brukerveiledning sammen med dekoderen.

Ja, det må du. Husk at du også kan se TV via RiksTV-appen og i nettleseren på rikstv.no, hvis du foretrekker det. Når du bestiller TV-abonnement vil du få spørsmål om hvilket TV-utstyr du ønsker.

Med TV-pakkene RiksPakken og RiksTV Basis får du TV fire steder uten ekstra abonnementskostnad. Dermed kan du ha TV i flere rom hjemme, på hytta, i båten, i campingvogna eller bobilen. Du kan også se TV overalt med RiksTV-appen til mobil, nettbrett og Apple TV, samt rett i nettleseren på rikstv.no.

Med abonnement fra RiksTV kan du se TV, film og serier via RiksTV-appen på mobil, nettbrett og Apple TV. RiksTV-appen har også støtte for Chromecast. I tillegg kan du se TV, film og serier rett i nettleseren på rikstv.no. Du kan bruke appen på så mange enheter du ønsker, og strømme to steder samtidig.

RiksTV tilbyr tre TV-pakker:

RiksPakken er hovedproduktet og den mest populære TV-pakken. Med RiksPakken får du mer enn 60 norske- og internasjonale TV-kanaler. Den har sport i verdensklasse med Eurosport, Viasport og TV 2 Sport. Du får tilgang til alle filmer og serier fra strømmefavorittene HBO Nordic og Paramount+, samt massevis av barneinnhold. Med RiksPakken kan du ha TV fire steder uten ekstra kostnad.

RiksTV Basis består av 45 norske- og internasjonale TV-kanaler. Med RiksTV Basis kan du ha TV fire steder uten ekstra kostnad.

Favoritter består av 12 TV-kanaler. Fast i abonnementet er alle NRKs kanaler, TV 2 Nyhetskanalen og BBC World News. I tillegg har du seks valgfrie kanaler du kan endre og bytte mellom slik du selv ønsker. Endre kanaler gjør du på Min side på rikstv.no.

Les mer om RiksTV her: https://www.rikstv.no/nettstar

Nettstar fakturerer deg for både fibernett og TV-abonnement. Dermed får du én faktura på TV og internett fra Nettstar.

Ja, du kan koble SMART-boksen til internett og antenne. Det anbefales å koble dekoderen til internett, men om du ikke har internett i f.eks. fritidsbolig kan du se TV via det digitale bakkenettet om du kobler dekoderen til en antenne. Android TV-boks / Strømmeboks kan ikke kombineres med antenne.

Om du allerede er kunde av RiksTV og ønsker å benytte deg av tilbudet om TV via fiber, må du kontakte Nettstar for bestilling. Om du i dag bruker antenne for å se TV med RiksTV kan du velge å fjerne denne. Det forutsetter at du har RiksTV via fiber. Du får også tilbud om rabatterte priser i 12 mnd. selv om du er eksisterende RiksTV-kunde.

Nei, du kan se TV via det digitale bakkenettet uten internett. Da behøver du en dekoder eller et programkort og en antenne. Dette kan være relevant for fritidsbolig.

Ta kontakt med Nettstar på telefon 56 37 05 00 eller post@nettstar.no, så får du hjelp.